Instagram

Provsminkning för klassen del1

 
Idag började vi lära teatrarna, som ju självklart har de största rollerna, hur de ska sminka sig. Dessa sminkningar får jag inte riktigt avslöja här i bloggen men tjuvkika lite får ni i alla fall göra och vill ni veta hur slutresultatet blev är det bara att komma på vår spökvandring!
Nu tar vi helg och fortsätter i full fart nästa vecka!


Studiedag på Estet!

Idag är det många skolor som har haft studiedag, däribland Katedralskolan, men här på Estet har det arbetats för fullt! Det har mätts och skissats scener, klippts tyger (som ni sett i tidigare inlägg), fixats och trixats med rekvisita, sprungits fram och tillbaka till fornbyn och såklart - ätits och fikats massor! Vi har haft en superrolig dag och arbetet med årets spökvandring A New World Order har verkligen börjat ta fart. Vi ses 19:de och 20:de oktober!

 
 

 
Kram från oss i ES11!


Affischen

För er som fortfarande inte sett den, så har ni affischen till spökvandringen här!
Vi ska börja sätta upp dom i nästa vecka :)
Har ni inte anmält er till eventet på facebook än så gör det här! (man kan komma utan att anmäla sig också såklart :))
http://www.facebook.com/#!/events/445365782169377/ 


Klipp, klipp

Så här såg det ut när vi klippte till tyger idag!
 

 
 


provsminkning, Tisdag

 

 
Idag var det kläd och- sminkprovning för dansarna i vår klass. Dansarna har ju redan precis som vi teatrare varit med som statister förra året och kan alltså redan en del och därför gick det väldigt snabbt och smidigt idag!
Imorgon är det resten av ettornas tur att testa hur de ska se ut på spökvandringen, hoppas det går lika bra då som det gjort idag och igår!
 


Provsminkning, Måndag.

Idag har ettorna varit på kläd och sminkprovning inför spökvandringen. Det har varit jätte roligt!
Här kommer lite bilder från dagen:
Imorgon ska tvåorna sminka sig och på onsdagen ska resten utav ettorna sminka sig.


Dansproduktionen 2011: "Miami B**ch"

När treorna hade sin dansproduktion "Miami B**ch" så fick vi dansare vara med i två danser samt vara lite statister. Vi dansade en dans med badbollar och en discodans, det var jättekul och vi saknar det väldigt mycket.


Spökvandringen 2011: "De Besatta"

Förra året när treorna hade sin spökvandring så fick vi vara statister. Vi fick vara människor som hade blivit besatta. Vi hade massor av rivsår och blod. Det var jätte roligt och snart är det våran tur att visa upp våran spökvandring.
Här är några bilder som togs på oss när vi var statister.