Instagram

OM OSS

 
 
Vi är en klass som går estet teater & dans tredje året på Katedralskolan. Vi har bloggat på denna blogg under våra senaste produktioner som  ni kan hitta i menyn till vänster: Spökvandringen, dansproduktionen & barnteatern, dessutom har vi varit med på tvåornas produktioner när vi gick i ettan.
 
Nu är det äntligen dags för vår slutproduktion! Detta innebär att vi lägger fullt krut på allt, vilket innebär manus, smink, kostym, ljus, multimedia & marknadsföring. Vi som främst kommer på blogga här är vi i marknadsföringsgruppen och vi lovar att också bloggningen den här gången också kommer göras fullt ut!
 
Med den här bloggen vill vi dels skapa ett intresse för vår produktion och dels trycka på hur viktigt och roligt det är med kulturen. Vi vill visa hur ungdomars skaparglädje och vilja att utvecklas kan leda till något så bra! Vi skapar allting helt själva och det gör vi för att vi är intresserade och tycker om det vi håller på med. När folk läser vår blogg hoppas vi att de kan få upp ögonen för att göra det som de själva tycker är roligt och är bra, för om du verkligen brinner för något så kan du ta dig igenom även de jobbigaste dagarna!
 
Att jobba med produktioner är som våran praktik, därför tycker vi att denna blogg har en ypperlig koppling till skolans verksamhet. Vi lär oss massor av nytt, inte bara inom teater och dans utan saker inom de grupperna vi jobbar (t.e.x. marknadsföring & ljus) och dessutom hur man sammarbetar inom en stor grupp och hur man kan utnyttja sin kreativitet för att skapa. En stor del av arbetet går dessutom åt till research av olika slag vill också en stor utbildningskälla.
 
Uphovsrätt: Vi skapar allting själva t.ex. produktionen, affisch, bilder & text till bloggen och skulle något inte vara vårt helt egna så är vi noga med att nämna det. Vår produktions manus kommer ha en egen upphovsrätt.
 
Motivering till varför vi vill vinna tävlingen webbstjärnan, vi behöver all publicitet och alla pengar som finns tillgängliga för att göra vår produktion så bra som möjligt. Att vinna skulle betyda en enorm skjuts på vägen till den perfekta produktionen. Jag tycker att vi borde vinna eftersom att vi sprider kultur och kreativitet, något som det borde finnas mer av i världen. Vi har läst mycket faktaböcker i våra dagar och vet att sådant också är viktigt men något som är ännu viktigare är att lära sig av att göra saker man tycker om. Kulturen är ett sätt att uttrycka sig på och i vår produktion som b.l.a. kommer handla om hur man inte ska rätta sig efter andra utan gå sin egen väg, hoppas vi kunna fånga andra människors uppmärksamhet och få dem att tänka till mycket mer än om de skulle läst det i en faktabok. Vår blogg är därför en plattform till hur man kan påverka genom konst, och DET tycker vi är väldigt viktigt. 
 
 
Så följ med oss i bild, text, film & ljud under de månader då vi kämpar för att skapa den förhoppningsvis bästa slutproduktionen någonsin!
 
Stora kramar från Louise, marknadsföring Es11!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback