Instagram

Tack Till!

Vi i ES11 vill tacka dessa:
  • ES12 som har varit statister.
  • ES3 som har hjälpt till att vara vakter, sålt fika m.m.
  • Alla lärare som har varit där och stöttat oss.
  • Alla föräldrar, släkt och vänner som har ställt upp som vakter och annat.
  • Iida Höög, Lina Emmesjö och Linus Samuelsson, Emanuel Blom.
  • Vår fantastiska regissör som har stöttat, regiserat och hjälp oss under hela processen.
Tack så mycket!


Spökvandringen 2012: "A New World Order"


Foto: Richard Pettersson & Sofie Grabo.


Stupid Hoe


En video som vi gjorde igår innan Spökvandringen började!

Bilder från Spökvandringen kommer upp senare!


Intervju för SLA i Skövde

 
Direkt efter skolan i Fredags skyndade sig 3 Skövdebor + två outsiders från andra städer som fick hoppa in som reserver, till sminklogerna bakom aulan för att sminka sig till de huvudkaraktärer som finns med på vår spökvandring, autonom och halvdöd, plågad människa. Vi tog bussen till Skövde där vi blev intervjuade och fotade av tidningen SLA. Vi fick svara på lite frågor och berätta om spökvandringen, sedan vandrade vi bort till kyrkan och blev fotade på ett kreativt sätt framför gravstenarna. Nu håller vi tummarna för att vi får ett riktigt stort uppslag med massa text och bilder så håll utkik i tidningen allihop!


Teaser

 


Sneek peek

 
Här får ni en liten tjuvtitt på våran autonom-sminkning + en av våra fina peruker. Linser och kläder ska läggas till innan vi är helt klara. Just nu har vi teaterlektion och finslipar det sista i våra grupper: kostym, scenografi, smink och marknadsföring. Ikväll är det rep precis som igårkväll och vi taggar som bara den. Bilder från repet kommer förhoppningsvis ikväll. Glöm inte att boka!!


Marknadsföring i Skövde!

I lördags var vi några tvåor och ettor som åkte ut till olika städer för att marknadsföra spökvandringen. I skövde såg det ut såhär!


Håltimma!

På dagens håltimma så arbetade vi på så mycket vi bara orkade för att få allt klart till premiären som nu är om bara 15 dagar. Tagga tagga tagga!